Accueil > Het Spoor > Rollend materieel > Treinen > Voor vakantie en zakenreizen in Europa

Voor vakantie en zakenreizen in Europa

samedi 17 mai 2008, par rixke

Maak het u gemakkelijk...

Een afdeling met klimaatregeling. Een zachte en comfortabele zetel die u precies in de stand kunt zetten waarin u lekker zit. Ruimte voor armen en benen en het landschap dat aan u voorbij glijdt.

Een aangename reis in het beste van wat de spoorweg u kan bieden. Rustig, ontspannen, knus gezeten om te lezen, een zaak te bestuderen of even een dossier in te kijken.

Niet storen a.u.b.

Een vergadering in de trein, een gesprek onder vier ogen, een onderhoud met enkele zakenrelaties... dat kan allemaal in een TEE.

Deze luxetrein is zo ruim dat u overal rustige zitjes vindt.

In de Duitse TEE’s kunt u zelfs gebruik maken van de telefoon en is er een secretariaat voorhanden. U kunt er uw zaken afhandelen tegen 140 km/uur. Heeft de bespreking u eendroge keel bezorgd ?

Moment...

Proost, à votre santé, zumwohl,...

Wat gaat u drinken ?

Dat hangt niet alleen af van uw persoonlijke voorkeur maar ook van het land waar u doorreist.

Vaak kunt u in de bar drankjes bestellen die in uw eigen land niet eens geschonken worden.

Is het aperitief u bevallen ? Volg ons dan naar het restauratierijtuig.

Welk wijntje neemt u bij het voorgerecht ?

Ja, u zit gewoon in een eerste klas restaurant met adequate service.

De gerechten worden met zorg door de chefkok persoonlijk bereid. U doet uw keuze in de wijnkaan. U savoureert.

Koffie mijnheer ? Een lekkere maaltijd bij een snelheid van meer dan 140 km/uur is steeds een heerlijke verpozing en u spaart tijd bovendien.

Moet u een aansluiting hebben ?

Met de TEE’s geen probleem. Deze uiterst snelle en comfortabele treinen verbinden 175 grote Europese centra die tevens belangrijke spoorwegknooppunten zijn.

Daardoor verloopt het overstappen vlot. U stapt meestal van de ene trein in de andere. Gebeurt het nu toch dat u wachten moet dan is dit misschien een welkome gelegenheid om vlakbij in de stad vlug enkele bezienswaardigheden te gaan bekijken.

A propos, ? houdt uw vrouw ook van reizen ?

Ja ! Dan zal ze hel beslist leuk vinden samen met u de TEE te nemen om, onafgezin van het reisgenot, ook wat aan toerisme te doen.

Monumenten en musea bezichtigen, een concert bijwonen en vooral het « winkelen » niet vergeten. De TEE heeft niet alleen een 2O-jarige reputatie op te houden voor zaken reizen, ook toeristen weten een reis per TEE te waarderen.  ?